Herenboer Tent

Een herenboer tent is een luxe uitvoering van een Beter Boshuis bed. Ze staan iets verder van elkaar zodat er meer privacy is en beschikken over een privé bospaadje. Het hout is inclusief en staat gereed kort naast de tent in een privé houthok. Verder is er een privé douche en een hottub.

Herenboer Tent

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Een herenboer tent is ingericht voor 6 personen maximaal (5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). De tenten (tent-huis is een betere naam) zijn ongekend ruim en comfortabel. Wij hebben op dit moment 3 herenboertenten genaamd Groenling, Uil en Specht. De laatste twee staan verder weg van de standaard tenten met een privé bospaadje. Dit i.v.m. privacy en toch ook weer niet te ver uit elkaar bijv. voor familie, of vrienden die 2 herenboertenten willen afhuren is het een aanrader. De groenling staat op een mooie afzonderlijke plek van de andere tenten tussen de bomen met veel privacy.


De inrichting en atmosfeer herinnert aan het eerlijke landleven van voorbije dagen. Het leefoppervlak is met 45m2 (ruim twee keer det oppervlakte van een bungalowtent) onder alle (weers)omstandigheden ruim en comfortabel. Voor het koken en verwarmen is er een houtgestookt fornuis. Iedere tent is voorzien van een eigen toilet. Alle zaken die nodig zijn voor een zorgeloos verblijf is aanwezig. Er hoeft niets van thuis meegenomen te worden.


Inrichting:


Een herenboer tent is ingericht voor maximaal 6 personen (5 volwassenen en een kind) en beschikt over:
- Een tweepersoonsbed (2.05m x 1.80m) in de ouderslaapkamer
- Een stapelbed (2 maal 2.05m x 0.90m) in de slaapkamer
- Een bedstee ( 2.05m x 1.30; twijfelaar voor 2 kinderen)
- Voor de verlichting zijn er olielampen, kaarshouders en
- Waxinelicht houders
- Koken en verwarmen met een houtgestookt fornuis
- Iedere tent heeft een eigen toilet
- Iedere tent heeft een aanrechtblok met stromend drinkwater


Extra faciliteiten:


- De tent heeft een hogere 92% rendement houtkachel met een oven erin is praktisch om iets warm te houden of bijv. een ovenschotel of koekjes in te bakken.En je kunt gelijktijdig koken op de kachel.
- Het hout bij de Herenboertent is inclusief en staat gereed kort naast de tent in een privé houthok. Maar bij alles geldt, stook met verstand!
- Een privé douche naast de tent maar voor wat hoort wat je zult toch eerst even (warm)water moeten halen met een wijn vaatje op wielen bij de afwas ruimte.En die weer méénemen naar de douche, slang er boven indoen en dan in de douche pompen maar en zo creëer je je eigen douche.
- Hout gestookte hottub. Heerlijk badderen in je eigen hottub.Eerst vullen met water en dan warm stoken met hout naar een aangename temperatuur.Wat is er mooier om s'avonds of later heerlijk te badderen met een glaasje wijn in de hand en dan naar de sterrenhemel te kijken. Opmerking t.b.v. de hottub: <strong>er mag g&eacute;&eacute;n shampoo of bad olie aan het water worden toegevoegd</strong> dus all&eacute;&eacute;n maar heerlijk badderen in (schoon) water.
- Handdoekpakketten voor de (priv&eacute;) douche en de hottub


Overige informatie:


Op 't Boshuis mag je ook je huisdier, mits aangelijnd, meenemen.


Tarieven:


Een overzicht van onze actuele tarieven vind je hier.