Wij zijn geopend. Op ons terrein hanteren wij de RIVM maatregelen.

Boerengolf

Boerengolf
Boerengolf
Boerengolf
Boerengolf

Boerengolf is een populaire gezelligheid(s) sport aan het worden. Voor zowel vrienden, buurtverenigingen, families of als bedrijfsuitje.

Boerengolf wordt gespeeld op een baan van 8 tot 10 holes met een lengte van 200 meter of meer per hole. Bij 't Boshuis hebben we een officiële baan van 10 holes met een totale lengte van ongeveer 2100 meter.

Hoe speel je boerengolf?
Op de baan spelen 2 groepjes van maximaal 5 of 6 personen per groep tegen elkaar. Per groepje krijg je een bal en een club. Groep 1 begint bij de startvlag af te slaan naar hole 1 en vervolgens groep 2. De bal die dan het verst van de hole verwijderd is die groep slaat nog een keer. De bal mag altijd een clublengte verplaats worden, maar nooit naar de hole zelf toe. De 2 groepen lopen zo gezamenlijk de holes af  van 1 t/m 10 gedurende het spel. Een hole is gemaakt als de bal in de ingegraven emmer (de put )is geslagen bij de desbetreffende vlag. Het is dus de bedoeling om het hele traject in zo min mogelijk slagen uit te slaan.

Bij 't Boshuis kun je boerengolf met maximaal 50 personen tegelijk spelen, zonder dat je elkaar in de weg loopt. Dit kan doordat 2 groepen bij de blauwe startvlag beginnen naar hole 1 slaan weer 2 groepen bij hole 1 naar hole 2 slaan of nog een hole er tussen bijv. van hole 3 naar hole 4. Het afleggen van het hele parcours duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Kinderboerengolf
Bij 't Boshuis is het voor kinderen ook mogelijk om een speciaal kinderparcours af te leggen. Onze kinderboerengolfbaan heeft 10 holes en een lengte van 1100 meter.

Kosten
Boerengolf spelen kost voor volwassenen € 6.50 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar krijgen korting en betalen € 4.50 per kind (kleine kinderen gratis).

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kinderboerengolf arrangement

  Kinderboerengolf arrangement

  Speel boerengolf met een groep kinderen. Na afloop is er patat en limonade. Een perfecte invulling van een kinder- of verjaardagsfeestje. Meer info
  € 10,00

 2. Boerengolf arrangement Pizza

  Boerengolf arrangement Pizza

  Boerengolf arrangement met na afloop van het spel boerengolf een zelfgemaakte pizza. Meer info
  € 30,50

 3. Boerengolf arrangement BBQ

  Boerengolf arrangement BBQ

  Boerengolf arrangement met na afloop van het spel boerengolf een uitgebreide barbeque. Meer info
  € 30,50

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren