Wij zijn geopend. Op ons terrein hanteren wij de RIVM maatregelen.

Omgeving

Fietsen
Bosrijke omgeving

Wandelen (de wandelroutes zijn gratis af te lenen op onze receptie)
't Boshuis ligt uitermate gunstig voor het maken van wandelingen. Gelegen aan de bosrand bent u voor het maken van een boswandeling dicht bij huis. U kunt ook de wandelroute Hackfort (12 of 15 km) volgen langs Kasteel Hackfort, waar op zaterdag, mits voldoende water, de watermolen draait, met mooie korenvelden. Ook kan men hier de de Ockhorstroute lopen, afstand 8 km. Deze route is door Landschapsbeheer Gelderland en de Postcodeloterij uitgeroepen tot het mooiste ommetje van Gelderland. Deze routes en andere routes zijn hier te verkrijgen

Fietsen
De edelheren uit de 17e eeuw hadden al heel snel bekeken dat de Achterhoek een mooi stukje Nederland was. Zij bouwden er kastelen. Vanuit Vorden is het mogelijk met of zonder begeleiding van een gids de 9 kastelentocht te fietsen.
Daarnaast is het mogelijk de Graafschapsroute-zuid te fietsen. Deze route leidt u door de Graafschap, het meest noordwestelijke deel van de achterhoek. De route voert langs de vijf Vordense kastelen, via de doolhof in Ruurlo, door de uitgestrekte bossen naar het Gelderse Hengelo en vervolgens terug naar Vorden
Ook een tochtje naar het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst, met het Charles Dickens museum,(afstand vanaf de camping 7 km) behoort tot de mogelijkheden. Deze routes en andere routes zijn op de receptie te verkrijgen.

Winkelen in historisch Zutphen
Op 7 km van Vierakker ligt de hanzestad Zutphen. De stad kent vele monumentale gebouwen. Onder leiding van een gids worden er wandelingen georganiseerd langs deze historische gebouwen, ook een tocht met gids met de Fluisterboot is mogelijk. Zo zie je Zutphen van een geheel andere zijde.Informatie over de Fluisterboot is verkrijgbaar in onze receptie. (aanrader)
Een bezoek aan de wereldberoemde Librije is zeker de moeite waard. Elke donderdagmorgen en zaterdag de gehele dag is er de weekmarkt.

Voor meer informatie omtrent evenementen, bezienswaardigheden en activiteitenin de omgeving van onze boerderij kunt u kijken op de volgende websites:

VVV Bronckhorst
VVV Zutphen
Achterhoeks Bureau voor Toerisme
Natuurmonumenten

There are no products matching the selection.